Qui sóc? Sóc el teu mirall i tu ets el meu reflex

Diuen de mi que sóc dona, mare, companya, amiga, filla, germana, estudiant, professional i totes les etiquetes que aquesta societat m’ha donat. Però, qui sóc realment, pot ser algun dia ho sabré…. Mentrestant, gaudeixo de les experiències que succeeixen en el meu món interior i exterior.

UNA VISIÓ PARTICULAR… EL MÓN DES DE LA MEVA EXPERIÈNCIA….

Cadascú hem tingut un camí de vida únic. Cadascú ha conformat una personalitat única, donada per la genètica, l’educació, la cultura, l’entorn, el medi ambient, la classe social, etcètera. 

Amb tot això, cadascú hem adquirit una perspectiva diferent de les coses vistes des d’una òptica particular. La diversitat de pensament hauria de veure’s com una riquesa humana que podem gaudir i no pas com un allunyament irreparable. Tanmateix, desitjo que fruïu d’aquest moment de lectura i que us pugui aportar quelcom constructiu.

SOBRE MI

Vaig néixer a Barcelona, però la infantessa la vaig viure a Sant Joan Despí. A l’adolescència, la família va anar a viure a Mequinensa, però després vaig marxar a Lleida, Barcelona, el Vendrell i, actualment visc a Vilanova i la Geltrú. En resum, he viscut a diferents llocs de Catalunya, Espanya i Amèrica Llatina. El recorregut que he fet des que vaig néixer fins els diferents llocs on he anat, vivint diferents tipus d’experiències m’han portat a ser la que sóc ara.

Passions que m’omplen el dia a dia, es podrien resumir en el gaudi de la música i del ball, viure diferents mons a través de la lectura, el teatre i el cinema, reflexionar i expressar la meva percepció del que m’envolta mitjançant l’escriptura i la filosofia, i retrobar-me amb el tot passejant per la natura. De retruc, gaudeixo del camí que m’estan oferint les Humanitats (UOC).

Em considero una persona polifacètica, mare, activista social i escriptora ocasional.

He estat i estic compromesa, d’una banda, en diferents associacions socioculturals (Casals Jaume I de la Franja de Ponent ACPV, la Institució Cultural de la Franja de Ponent, Castellers de Lleida, Òmnium Cultural, Assemblea Nacional Catalana, Associació pel desminatge social i humanitari, etc.), i d’altra banda, vaig formar part d’associacions de benestar personal (meditació, flors de bach, reiki, naturopatia, ecoaldees, etc.) i projectes de voluntariat en diferents hospitals de Barcelona. Canviant de vessant, he estat directament vinculada en el món polític català.

En els últims temps, amb un equip humà excel·lent, he gestionat l’associació Avancem Junts del Baix Penedès (treballant per la inclusió de les persones afectades de Trastorn de l’espectre autista). Tanmateix, he col·laborat en diferents entitats com són la Federació Catalana d’Autisme, la delegació d’Aspercamp (El Vendrell) i amb el Pla Educatiu de l’Entorn de l’Ajuntament del Vendrell amb el projecte “Extraescolars municipals inclusives”. Tanmateix, segueixo amb més projectes en ment.

Qui sóc jo? Sóc el teu mirall i tu ets el meu reflex.

Olga Sànchez i Centeno

Aquesta pàgina està registrada a la propietat intel·lectual – Safe Creative