Breve descripción del amor

Definición del amor

Es hielo abrasador, es fuego helado,
es herida que duele y no se siente,
es un soñado bien, un mal presente,
es un breve descanso muy cansado.
Es un descuido que nos da cuidado,
un cobarde con nombre de valiente,
un andar solitario entre la gente,
un amar solamente ser amado.
Es una libertad encarcelada,
que dura hasta el postrero paroxismo;
enfermedad que crece si es curada.
Éste es el niño Amor, éste es su abismo.
¿Mirad cuál amistad tendrá con nada
el que en todo es contrario de sí mismo

Un comentari

 • Josep Carles

   Anem a pams :
   
       Es que m\’ he quedat sense paraules. Pero bueno ! Que diuen per aquí dalt. Quina sensibilitat. He llegit els dos poemes, Esperits Errants i Breve Descrpción del Amor. En saps molt d\’ escriure.Aviam, escriure en sabem tots, amb més lèxic o menys. El tema està en tenir alguna cosa a dir. Per que d\’ on no n\’ hi ha, no en pot rajar. I em sembla que tens un mon interior impresionant. Et felicito. No es frecuent trobar aquesta mena de pensaments interios. Sembla que tot s\’ acaba en l\’ aparentar, portar un cotxe millor, viure en una casa bestial, anar a esquiar a l\’ hivern, amb la moto acuàtica a l\’ estiu … i, clar, els nens, el master als EEUU !!  I la sensibilitat, i la persona, el creixement interior, la serenitat, … Els Valors semblan haverse fos en aquesta societat. Tot es valora en euros i $. Ja ho sabem que es un poder i una necesitat gairebé, però no ho es tot.
   
   Repeteixo: Moltes felicitats ! M\’ en alegro molt d\’ haver-te conegut !
   
   Adéu
   
  Josep Carles

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *