Cercant l’instant

CERCANT L’INSTANT

Una gota freda es lliscava pel meu rostre a l’entrar al seu interior. Un espai sacralitzat per l’humà que reconeix la saviesa i la imaginació. Dies de pluja, convidant a cercar els sons de les veus que murmuren enmig d’aquelles prestatgeries confinades.

M’acarones amb la teva flaire banyada amb tinta i àcars de paper. Em convides a mirar-te, em murmures en silenci la teva presència. Experimenta’m, toca’m, respira’m. Una veu agosarada que es rebel·la dins l’ànima, m’insisteix en que tot serà desvetllat en el seu moment. Mentrestant, passejo pel teu cos i per les teves entranyes, que brollen cataractes de somnis, desitjos i neguits. No em deixaràs anar sense que el secret em sigui desvetllat.

Arrossego els peus cap un destí desconegut, cercant sense èxit, el que m’oferirà en pocs instants. M’eixugo el rostre, mentre la mirada s’acosta. El meu cor batega efusivament, anhelant les arrels d’aquest amor: «sóc aquí, al final del camí», em rebel·les a cau d’orella.

Viatge emocionant per aquest cos ple de sentiments, pensaments i emocions que segresten qualsevol absència. Sense por i entregada al teu elixir, et gaudeixo, m’esborrono i em lliuro totalment a aquesta nova existència.

llibreriaobagainterior

FOTOGRAFIA: HTTPS://WWW.TIMEOUT.CAT/BARCELONA/CA/BOTIGUES/OBAGA

Dedicat a les llibreries i a les biblioteques, per ser el cau on es realitza la tasca de cura vetllant pel manteniment, promoció i difusió del coneixement i de la creativitat humana.

Autora: Olga Sànchez i Centeno

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *