RETROBANCES

RETROBANCES

llibreriaobagainteriorFotografia: https://www.timeout.cat/barcelona/ca/botigues/obaga

Entre tu i jo, hi ha un espai per on passegen les paraules reflectint el sentit humà. Un sentit que porta les emocions al pensament fins retrobar l’ànima creadora. Creadora d’experiències,  sentiments i enyorances, per esbrinar-nos tots plegats dins els mons amagats.

En aquest caliu, m’abraces, m’atrapes dins la teranyina dels mots que em porten a llocs inesperats. En aquest instant, tu i jo restem connectats pel fil de la imaginació que uneix els nostres cors. Vides infinites passant pels meus ulls i entrant per dins les venes del meu sentir. Camins insondables que m’aporten esperança i calfreds davant la saviesa, davant la incertesa.

Totes m’acompanyeu en aquesta plenitud, en aquest instant irrepetible fent-vos còmplices i alhora companyes d’aquestes senderes. Llibres, novel·les, contes i auques, autores, il·lustradores i traductores, totes plegades, vivint moments irrepetibles i perdurables en el nostre temps i en el nostre cor. Totes presents, en aquest espai acollidor, que ens proporciona la llibreria, regalant-nos l’eternitat del coneixement, l’infinit de la imaginació, el plaer de l’amor i la pau de la mort, protegits per la creativitat en la seva pura essència.

Estimant la paraula, llur vehicle dels móns que resideixen en el nostre interior, copsarem la immortalitat.

Dedicat a les llibreries i a les biblioteques, per ser el cau on es realitza la tasca de cura vetllant pel manteniment, promoció i difusió del coneixement i de la creativitat humana.

Autora: Olga Sànchez i Centeno

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *